Bizimle İletişime Geçin!

Güncel Haberler

MEVZUATLAR

Butona tıklayarak tüm mevzuatlara erişim sağlayabilirsiniz..

Kategoriler

Edit Template

Şırnak’ta görevi sırasında rahatsızlanan askerimiz şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak’ta üs bölgesinde görev yapan, arama ve tarama faaliyeti esnasında rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat eden Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz için başsağlığı diledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, şunları kaydetti:

“Şırnak ilinde üs bölgesinde görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz, arama ve tarama faaliyeti esnasında rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman Jandarmamıza Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Jandarma Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı ali olsun.”

MSB’den başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB),  yapılan açıklamada, “8 Ağustos 2024 tarihinde şehit düşen kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadesine yer verildi.

Makaleyi Paylaş:

TÜM SÖZLEŞMELİ PERSONEL DERNEĞİ

Tüm Sözleşmeli Personel Derneği (TÜMSÖZDER) ; VATAN ve BAYRAK sevgisini canından aziz bilip, Karada, Havada, Denizde, her zaman ve her yerde, üstün görev bilinci ile hareket eden Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma ve Sahil Güvenlik komutanlığına bağlı sözleşmeli personellerin, özlük haklarının iyileştirilmesi için çalışmalar yapmak, sözleşmeli personeller arasında birlik beraberlik ruhunu oluşturmak, ve Avukatları aracılığıyla sözleşmeli personellere hukuki destek vermek üzere kurulmuştur.

MEVZUATLAR

Butona tıklayarak tüm mevzuatlara erişim sağlayabilirsiniz..

E-Bülten Aboneliği

Bültenimize kaydolun.

Başarıyla abone oldunuz! Ah! Bir şeyler ters gitti lütfen tekrar deneyin.
Edit Template

İban Bilgileri